Rólunk

Tudjon meg többet a cégünkről és tevékenységeinkről

A céget 2001. augusztusában két, több éve összekovácsolódott tulajdonossal és több millió forint alaptőkével alapítottuk.

Cégünk tapasztalt és szakképzett technikusokkal, bemutatóteremmel, szervizhelységgel, jelentős alkatrész és kellékanyag raktárral valamint megbízható anyagi háttérrel rendelkezik, melyek lehetővé teszik a folyamatos és precíz munkavégzéshez szükséges feltételeket.

Fő profilunk a nyomatkészítő berendezések és az irodatechnikai eszközök forgalmazása és szervizelése, azaz a fénymásológépek, nyomtatók, szkennerek, multifunkciós berendezések, online pénztárgépek, bélyegzők és hitelkártya terminálok.

A 2003-as évtől az ország legnagyobb és egyben a legelismertebb irodatechnikai nagyvállalata a
Bravogroup Rendszerház Kft. kötött velünk alvállalkozói szerződést.
E szerződés keretében állami intézmények, multinacionális cégek, nagyvállalatok és bankfiókok berendezéseinek szervizelésével és karbantartásával foglalkozunk napi rendszerességgel.

Az elmúlt években jelentős tapasztalatokra tettünk szert, és ma már komoly háttérrel rendelkezünk az egyre szigorúbb elvárásoknak megfelelve.
Célunk nem az egyszeri nyereség, hanem az ügyfelekkel való sok évre kialakított kiváló kapcsolat, hogy partnereink részére az üzemeltetett eszközökhöz naprakész információkat, segítséget, szaktudást és megbízható szervizhátteret adjunk.
Ennek érdekében kollégáink rendszeresen részt vesznek az általunk képviselt gyártók továbbképzésein, hogy oklevelet és naprakész tudást szerezzenek.

Mint a Kft. ügyvezetője visszatekintve vállalkozásom közel 30 éves fejlődésére bátran kijelenthetem, hogy soha nem volt még olyan összetett feladat megfelelni a technikai kihívásoknak, mint manapság.
Tisztában vagyok azokkal a nehézségekkel, amikkel partnereimnek meg kell birkózniuk.
Tudom, hogy mekkora feladatot jelent összehangolni egy komplett iroda zökkenőmentes működtetését.

Eddigi sikereink elképzelhetetlenek lettek volna a hosszú távú partnerkapcsolatok nélkül.
Sok ügyfelünkkel már több mint 25 éve dolgozunk együtt.
Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink száma folyamatosan nő és élvezhetjük megtisztelő bizalmukat hosszú évek óta.

Béli Zsolt
ügyvezető igazgató